Най-вероятно си я изпуснал и си заключил волана, защото не му трява много. Аз понеже излизам в много тесен гараж и мога да си отворя вратата само до първото застопорено положение, постояно го заключвам, защото се подпирам на него и забелязах, че просто трябва малко да го завъртиш и ще се случи.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщениеМалко мяза на тоя за антената.
Ми не знам.. без него си имам радио , от когато колата е в мен ей така си седи а на радиото мисля че няма букса за него ...Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщениеМи не знам.. без него си имам радио , от когато колата е в мен ей така си седи а на радиото мисля че няма букса за него ...
Да не е за навигацията ?Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I)My love
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщениеоригинална стърчаща антена на покрива имаш ли ?
Да не е за навигацията ?
Дам там си е ... за навигация съмнявам се ..
---------- Post added at 21:16 ---------- Previous post was at 21:15 ----------
Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщениеТова е антена за фабричен телефон...
Мога ли да имам фабричен телефон ? Това не го знаехAlfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment
-
Един бърз въпрос. Разбил се е тампона на задна дясна напречна щанга. Може ли само проблемната щанда да сменя или е желателно и четирите? Как подяволите се сваля от към макферсона,че гледам не е на шестостен ?Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеЕдин бърз въпрос. Разбил се е тампона на задна дясна напречна щанга. Може ли само проблемната щанда да сменя или е желателно и четирите? Как подяволите се сваля от към макферсона,че гледам не е на шестостен ?Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
Comment